Arkadaşlar beynim de hipofiz bezi denilen bölümde kistim vardı aslında çok küçüktü denilmişti ilaç kullanmıştım bi dönem rahatsızlıklarım geçmişti. Doktorum göz bölgesine çok yakın büyüdüğü dönem gözlerinde sıkıntı olabilir demişti. hamilelikte büyüdüğünü düşünülüyordu ama emar çektirmem gerektiği için istememiştim. Doğumdan sonra gitmem gerekiyordu bağırsaklarımda da kronik bir rahatsızlıktan şüphe ediyorlardı. Doğumdan sonra oğlum 6 ay emsin bari öyle gidiyim dedim cünkü bağırsak için ilaç verilirse sütün kesilebilir demişti doktor. Ve virüs çıktı derken oğlum 9 aylık oldu. Neyse son günlerde başım çok şiddetli ağrıyor baş ağrısı ile uyanıyorum baş ağrısı ile yatıyorum malesef ve sürekli halsizliğim oluyor mide bulantılarım gibi o dönemde bu şikayetlerim vardı ztn ve gözlerim doğumdan sonra inanılmaz bozuldu uzağı göremiyorum. Sormak istediğim şu ki, nöroloji yada beyin için gittiğim zaman renkli ilaçlı emar çekiyorlar bu durumda emzirebiliyor muyum yaşayan emar çektiren oldu mu emzirme döneminde ?