Adadefne20 5 gün sonra 4 aylık olacağız memeyi görünce ağlıyor emmek istemiyor var mı öneriniz dönemsel mi bundan sonra hep böyle mi olacak 😔
miraninannesi18 Adadefne20 bizde ayni sekildeyiz malesef :( birazda mama meme seklinde gtmemize bagliorm bu durumu. Dogdugundan beri hem mama hem meme emior. Aama artk memeyi hc istemior :(
su_sde Adadefne20 inşallah düzelir benim ki üç aydan sonra bıraktı ama pes etme sakın biberon verme uyku da emzir bol bol
anne15 Adadefne20 4 aylıkta oluyomus malesef inş atlatırsın kısa sürede biz 3 aydır yasıyoduk tam düzeldi derken şimdi 4e girdik yine var ama baskaları gibi hiç emmemezlik yapmadık ben cok sıkıstırdım emzirdim o dirensede
Adadefne20 miraninannesi18 normalde emzik almazdı şimdi emziği veriyorum hemn kapıyor aç biliyorum memeyi görünce bağırıyor kafayı yicem 😬
miraninannesi18 Adadefne20 ayni durumdayiz canim emme pozzisyonuna sokmam aglamasi icin yetior aninda aglio emzircem sanip yan bile kucagimda yatiramiorm o derece🤦🏻♀️
su_sde Adadefne20 ya bazıları tutmuyor mesela benim hiç günde tutmadığı da oldu emer inşallah güzel düşün uyku arası ver hiç bişey olmaz inşallah