Cansuu1 Oglumun bobregınde kum varmıs. Cok az ve normalmiş. Her bebekte olabılırmıs kendı kendıne olusup yok oluyormus. Bol su ıcmesını ve tuzu mümkün oldukca kesmemi söyledı doktorumuz. Basına gelen var mı bu arada oglum 23aylık
Ates_mami Cansuu1 5 aylıkken büyük oğlumda vardı. Bize de aynı şeyleri söylediler. Sadece su vermeye başladık. Öyle geçti gitti. 3 yaşını geçti şimdi
S100516 Cansuu1 3 aylığız iki hafta önce aniden rahatsızlandı idrarda kum çıktı bol bol emsin arada bir iki kaşık su ver dedi doktorumuz bebeklerde görülebilir 6 ayda bir kontrol olsun dedi. Sancıları varmıydı peki?
Didemxy Benim oglumdada çıktı ultrason çekildik idrarında kiremit renki kan gördüm o şekilde götürdüm şimdilik bol bol su dedi doktor çocuk nefrolojisi bölümüne yönlendiriyorlar bizim iki bobrektede var 4 aylıkken iğrendim şimdi 9 aylık çok üzülüyorum.
Cansuu1 Didemxy bızımde ıkı bobrekte var 1.5m cok az dedı doktorumuz agrısı sızısı yok cok sukur ınsaallah yok olur
Ates_mami Cansuu1 1 yaşında tekrar bakıldı. Ultrason ve idrara. Temiz çıktı. Birdaha da baktırmadık. Gerek yok dedi doktorumuz
Cansuu1 S100516 bızımde 6ayda bır bakılacak hayır hıc sıkıntımız yoktu. Ben şöyle ögrendım oglum muhtemelen mıkrop kaptı 5gun hem ıshal hemde kusma vardı. Idrar ve kan tahlılı yapıldı ıdrar da krıstal cıkmıstı. Oda ıshal ve kusma da olurmus sıvı kaybettikleri ıcın duzelınce gecermıss. Ama doktor krıstal cıkınca yınede baktırmamjzı ıstedı ve ultrason a gırdık orda kum cıktı
S100516 Cansuu1 çok geçmiş olsun doktorumuz geçer dedi çokta korkutmadı beni tavrı oyüzden başka bir doktora götürmedim inşallah geçer
Rumeysa34 Kuzum çok çok geçmiş olsun belirtileri nasıldı nasıl farkettin acaba şu sıralar bebeğimin bezinin önünde kiremiz rengi pembemsi renkte lekelenmeler görüyorum acaba nedeni ne bilmiyorum bu sebepten olabilir mi 😔 Allah evlatlarımızı korusun 🎈