Aycanaysun19 [silindi] bebeğim 29 haftalık pramatüre ve yaşıtlarına göre 1 buçuk ay önde olduğunu söylüyor doktorumuz şuan 9 aylık 9 kg 70 cm kızım maşallah 🙏😊
Dgndrmz [silindi] suan 13 aylık 12 aylıkken 10.100 gramdı boyuda 76 cm di. 12-18 ay kıyafetleri kullanıyoruz
[silindi] Sweetbaby şuan bilmiyorum ama 12 aylık 86 küçük gelmeye başladı.. Alman doktorlarına göre fazla kilolu geldi hep 4 aylıktan beri o yüzden buraya soruyorum..
[silindi] Deletedmom5447 peki kaç beden giyiyor? Ben bilmiyorum şuan malesef, o yüzden sizlerden ortalama kiloyu öğrenmek istedim..
[silindi] Aycanaysun19 aa bizimkisi de 34 haftalık prematüre, ileride prematür diye seslenmeyi planlıyorum kendisine 😅 evet bide bu prematürelerin kilo konusunda depar attığına bende şahidim maşallah sizin bebeğe de. 🍀 Peki kıyafet bedeni kaç ?
Aycanaysun19 [silindi] 😃 valla bir buçuk yaş giyiyor 2 hafta önce 12 aylık almıştım biraz sıkmaya başladı bile 🤭😃
[silindi] Aycanaysun19 ya valla bende utanır oldum. 🌝 Abimin kızı 3 yaşında 98 giyiyor benim oğlan da 1 yaşıyla 92ye geçiyor. Belli ki senin bebiş de etine dolgun 🌝 kilo versin diyorlar mı çok ? Doktorlar felan ?
Volmine [silindi] canım kıyafetler kalıpları hep küçük olur benimki de 11 aylık ama 18 aylık kıyafetleri bile oluyor boyumuz 78 falandı galiba ölçmedim son zamanlarda