Defnenin-annesi Merhaba güzel anneler🌺 dışarda rahatça giyebileceği ilk adım ayakkabısı için önerileriniz nelerdir? Çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz❣️
Muhammedtrn Defnenin-annesi makosen ayakkabı en sağlıklısı diye biliyorum. Orjinal deri olmasına dikkat edin fiyatı 70 tlden falan başlıyor. İnstagram da güvenilir satıcılar var ama garanti olsun derseniz n11 de satanlarda var. 2 yaşa kadar ayakların yüzeyleri net şekilde hissetmesi için çıplqk basması tavsiye ediliyor makosenlerinde altı çok yumuşak ve gayet rahat. 🤗 Oğlum çok seviyor ayakkabılarını. Hem sıkmıyor hem esnek çorap giymiş gibi yani. Kendime de almayı düşünüyorum 😌
Poyrazprenss Defnenin-annesi nuhbeybi diye bir ayakkabı sitesi var instagramdadanda bulabilirsiniz, çok eskilerden gelen bir ayakkabıcı ve ayakkabıları ilk adımlar ortapedik yumuşacık hafif bi bakmanızı tavsiye derim🙏🏻
Keremeral Piyasada hali hazırda ortapedik ayakkabı satılmaz ortapedik ayakkabı ölçü verilip özel olarak yaptırılır doktorunuz ortapedik ayakkabı önermesi ise anatomik ayakkabı alabilirsiniz yani piyasada satılanlardan bilginiz olsun istedim sevgiler..