Esilanur Hanımlar hangi mamayı beriyosunuz benim sütüm az oldugu için mamada veriyorum aptamil kabızlık yaptı varmı bu durumu yaşayan
vilnius Esilanur ben mama vermedim ama çok araştırdım eğer vermiş olsaydım golden goat verecektim cnm
ekmek-arasi Esilanur var ben aptamilin allah cezasini versin 9 gun yapamadi tuvaletini bebelac gold gectim 5 ay oluyo hem kilo aldi hem tuvaletini kolay yapti hemde cok sevdi
Darkgod Esilanur yapmıyor hip e denedim ama bunda karar kıldım apptamil çok fazla gaz yapıyor kendim aldım
ekmek-arasi Esilanur mamasina 2 3 damla hakiki zeytinyagi damlat icir ben ole yaptirtmistim ama bidahada aptamil mi allah korusun doktorada soledim oda guzel mama tavsiye ediyorum dedi gaz aorunuda hic yasamadik
vilnius Esilanur hayır yani demek istediğim her mama farklı sonuçlar verir bebekten bebeğe değişir . Dediğim gibi ben kullanmadım ancak arkadaşın dediğine göre onlarda yapmamış
ekmek-arasi Esilanur bebelac gold 1 kullaniyorum 6. Aya kadar sonra ek gida 2 noya gecicez hepsiburadada indirimde hatta 2li kutu tarihide 1 sene sonra olarak geliyo gonul rahatligiyla alabilirsiniz