Sevilay61 Mother_ o reflü ilacı ya hiç bi etkisi olmaz. Onun yerine süt yapıcı besinler tüketmek daaha mantıklı. Ayrıca ilac sütten bebege de geçer içerseniz
nicu Mother_ motiliumun prospektüsünü okursanız yan etki olarak “göğüslerden süt gelmesi” ibaresini göreceksiniz. Bazı çocuk hekimleri sütü az olan annelere motilium öneriyor her hangi bir sakıncası yok mide ve bağırsak düzenleyici. Doktorunuza danışarak içebilirsiniz…
Mother_ Tugbacolak ya süt hormonlarına etki yapıp artıyormuş diye duydum bi sorayim bakalım var mı diye yazdım . Geçenlerde birileri burdan da yazmıştı bulamadim
Deletedmom276 Mother_ ilacın etken maddesini e-lactania sitesinde sorgulamanızı öneririm, reflü ilacı ise emzirmeye etki etmez. Kullanıp da sütünün arttığını iddia edenler de denk gelmiştir tamamen tesadüftür.
Crane Mother_ ben doktor tavsiyesiyle kullandım günde 3 kere baya biberon yetiştiremiyodum sağım yaparken. 3 ayrı doktora götürüyodum bebeğimi ilk doğduğunda üçünden de onay alıp kullandım. Siz yine de doktorunuza danışın
Mltmrt Crane ilacın etkısınde mı biberon yetıstoremıypdunuz yanı işe yaradı mı sizde bende kullanmayı dusunuyrm. Arkadası içiyo etkısı oldu dedı. Ona da bebeğinin doktoru önermıs.
Crane Sedacan2267 hap. Hamileliğimden önce de her çekmecemde çantamda vardı zaten mide bulantıları için. Stoklarım baya işe yaradı :))
Agah65 Bebeklerinde kalbinde sıkıntı oluşturabiliyormuş sanırım bu da yan etkileri arasındaymış, forumda okumuştum be kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️ ama
Crane Mltmrt ben sezaryen doğum yapmama rağmen hemen sütüm geldi. İlk haftalar 20-30 cc anca sağıyordum sonra ilaca başladım tek memeden 100ccye yakın alıyordum süt
Mltmrt Crane maşallah diyelim umarm bnde de işe yarar. Ben meme mama gidiyrm ilk zamanlar gögsumun ucu yoktu tutamadı. Sağıp verıydm şimdi emıyo da mama da alıyo umarm mamaya hiç gerek kalmaz ve işe yarar
Crane Mltmrt ben de aynı durumdaydım mama da veriyodum emziriyodum da ama beneğimde reflü çıkınca sağıp biberona içine kıvam artırıcı karıştırıp veriyodum. Emzirmeyince sütüm kesildi:(
Zrn35 Crane emzirin ben de reflü ilacı kullanıyorum sütüm az ama ilk zamanlar biberon kullandım iyice azaldı. Şimdi kaşıkla veriyorum mamayı da kovam arttırıcıyı da. Alışıyorlar kaşığa .
BrcnBlgn Mother_ Coklu gda alerjisi olan bebegim var alerji doktorumuzun onayi ileti kati diyete girdim bu esnada sutumun etkilenmemesi adina motilium onerdi ve kullandm etkisini gordum
Esleminannesi17 Bu motillium benim bebegimi hep beter etti ya kusmasinj gecirecegi yerde daha beter kusturdu var mi boyle olan. Sut icin kullanildiginuda ilk kez duydum. oyle seylere hic gerek duymadim cok sukur duysaydimda icmezdik acikcasi