Essem Merhaba hanımlar benim bebegim 2 ay 4 günlük oldu. Sadece anne sütü veriyorum. Bundan 3 4 gün öncesine kadar uykusu iyiydi. Emziriyorum beşiğine koyuyorum 5 dakika geçmeden uyanıyor. Uykusu olduğu halde uyanıyo hemen sebebi ne olabilir
NaimeYilmaz Essem Emzirirken değil de emzirme sonrası uyutmalısınız. Beslenme ile uykuyu ilişkilendirdiği için memeyi arıyordur.
Essem NaimeYilmaz teşekkür ederim 3 4 gun oncesine kadar oyle yapiyordum. Bugun besige koyunca uyaniyo emmek istiyo aglamiyo ama uyaninca da
Alpaslanceylan Essem benım olgunun çok gazı vardı çıkarmakta aynısını yapıyordu 2 ay olana kadar devam ettı
Essem Alpaslanceylan tekrar çıkarmayı deneyeyim bi yandan da acaba doyuyor mu diye düşünmüyor değilim
Alpaslanceylan Essem uykuları çok duzensız oluyor ya 6 aya kadar dıyorlar ama çok zor bı dönem ben sabah çok sıkıntı cekıyorum
Dorika Gece normal uyuyor mu eğer öyleyse sıkıntı yok sabah saatler çok hareketli benimki de artık eskisi gibi uyumuyor ama gece iyi. 2aylık
Essem Dorika geceleri nirmalde uyuyo ama bugun akşam 8 den 10 a kadar uyutamadim esneyip durdu ama uyumadi hic huysuzlandi biraz sonra daldı