Merhaba bebeğim 50gunlik lohusa depresyonuna girmiştim düzgün emziremedim sütumde azaldı ağlamaktan bebeği şuan uzamış sarılığı var bu yüzden mama ve anne sütü alıyor. Ben mamayo bırakmak istiyorum bana yardım edin lütfen napcagimi bilemiyorum. Şimdi bebek uyanıyor emziriyorum tek göğsü 15-20dk sonra uykuya dalıyor çıkarıyorum ağzından yerine koyuyorum gözleri açıyor gayet sakin oluyor bu süreçte doydugunu dusunuyorum baya böyle gidiyor gülüyor etrafı inceliyor sonra altını degstryrm mizmizlanmaya başlıyor emziriyorum uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor diğer memeyi veriyorum emziriyorum uyuyor yine meme üstünde yerine yatiriyorum 15dk sonra uyanıyor buralarda hep sakın bu çocuk gaz olduğunda ağlıyor sadece ama hiç derin uykuya dalmiyor en son yine emzirip mama veriyorum bu sefer pat dalıyor derin uykuya bu süreç üç dört saat sürüyor. bu çocuk şimdi doymadigindan mi derin uykuya dalmiyor ?doymasa o kadar saat de sakın kalmaz diyorum şaşırdım anlayamıyorum derdini tecrubeli anneler bana akıl verin lütfen. Geceleri de bu şekil bazen emziriyoorum yatırıyorum uyanmiyor derin uykuya geçiyor gündüz ama mamasiz uymuyor Dr emiyorsa mama verme dedi kendime güvenip mama vermedim denedim gak dese guk dese emzirdim üç gün boyunca üç gün doğru dürüst uyumadı ve hemen bez sayısı düştü günlük üç çiş yaptı şimdi ben napayim yardımcı olur musunuz ?