Damladerin [bilinmeyen] pusette sürekli uzun süre dik pozisyonda tutarsan tehlikeli yanlış mümkün olduğunca uzanır şekilde veya hafif kaldırma seçenegin varsa o şekilde koy
Ahmedinannesi [bilinmeyen] benim de geçen gün aklıma takılmıştı.😅Ama pusetinde etrafı daha rahat izliyor diğerinde durur mu bilemedim.😬
Reckless [bilinmeyen] diğerini biz 6-7 ayda falan kullanmaya başladık. Ondan öncede denedikte içinde kayıyor kayboluyordu 😁
Reckless [bilinmeyen] aynen bencede 😁 puset bizimkine de biraz küçük geliyordu biraz tombiş benim kızımda ama yapacak birşey olmuyro😁😁
renkliruya pusette iki büklüm oluyor ben korkuyorum bişey olur diye.. bebek arabasında tam yatar pozisyonda yatırıyorum.. 31 günlüğüz..
Kartallveannesi 53 günlüğüz denemek için tam yatar arabasına koyarak gezmeye çıkardım ve ağladı durmadı pusetiyle dışarı çıktığımızda rahat edip uyuyor anne karnındaymış gibi hissettikleri için
Kartallveannesi [bilinmeyen] anne karnındaki pozisyondaymış gibi hissettikleri için rahat ediyorlar sanırım🙂