idil1990 Yuzumde oldugundan fazla kahverengu leke var zaten cilli biriyim nerdeyse her bolgede kimi acik kimisi koyu kizlar ne yapicam fondeten cok suremiyorum lutfen sizler neler kullaniyorsunuz bu bittim sabunu varmis varmi kullanan 😢😢😢😢
Seherronya idil1990 canım bir krem var gerçekten bende çoook işe yaradı doktorum verdi fiyatı 12 liraydı sanırım adı expigment ama bu kremi kışın kullanman gerekiyo ve gece sürmen gerekiyo ki cildine ışık güneş falan değmesin. Benim yüzümde lekeli bu kremi kullandım baya baya işe yaradı ama ben düzenli kullanmadım . Bi araştır istersen hassas bir cildin yoksa çok memnun kalırsın
Gamzeli idil1990 inanir misin benim de yuzume gunes lekeleri dusmustu ne yapiysam da cikmadi bi ara canim avonun bi yuz jeli vardi bes tl ondan aldim bir haftada yok etti ne varsa
Yarim0307 idil1990 ben Bi ürün buldum arkadasım satıyordu istedim kullandım kollarındaki sivilce izleri renk değişikliği gözle görünür sekilde azaldı kamilecogal instagram istersen ordan atayım ismi simdi burdan reklam olmasın
idil1990 Seherronya elimde olmasi lazim o kremden ise yaramadigini dusunuyordum duzenli bi sekilde kullanmayi deneyecegim tskkr ederim
Aslaly33 Seherronya bu kremi kullancaklar çok dikkatle kullansın.benm bundan sonra berbat oldu.deriyi inceltiyor kesnlikle güneş kremi şart bu krmle güneşe çıkmamak lazım tedbirinizi alın
Gamzeli Kuzumm inanin hatirlamiyorum oylesine almistim ucuz diye iki gunde yok etti sonra da sivilce lekelerim falan vardi onlar duzeldi kalmis midir o urunden bilmiyorum dort yil onceydi
Dual Kuzumm Ben tarif edeyim. Google giriyorsunuz. Daha sonra resim yükle yazdıktan sonra siteye tıklayın. Resmi yükleyin ve url buraya kopyalayın bu kadar.
Cnsuercannnnn idil1990 bende çok vardı yüzümde hem mor leke hem kahverengi sivilce lekeleri falan Sinozun altın serumu ve leke kremini kullandım 1 haftada etkisini gördüm şimdi nerdeyse hiç kalmadı 1 ay oldu günde 2 kere düzenli kullandım tavsiye ederşm