Balevlat2019 Selam kızlar Bu pandemı surecınde bebeklerınızı aylık doktor kontrollerıne goturuyor musunuz? Biz en son uc aylıkken gıtmıstık sonra hep ası için sadece saglık ocagına gıttık
iki_erkekannesi31 Balevlat2019 en son 6 aylıkken gitmiştik. 12 aylık olacak haftaya. Evde kendim ölçüyorum kilosunu. Herşeyi normal gözüküyor. Ama bi sorun sezsem götürürdüm
Pelo_00 Balevlat2019 Biz götürüyoruz sağlık ocağınada götürüyoruz çocuk doktorunada genelde sabah saatlerine almaya çalışıyoruz randevumuzu daha tenha oluyor.
asyasare Balevlat2019 doktorum bana bir cizelge verdi ona gore goturuyorum. 6. ayda goturdum en son ek gida listesi vs verdi. birdahaki kontrol 9.ayda olacak onda rutin kan testleri vs yapiliyormus. ondan sonrada 12. ayda tekrsr goturmem gerekiyor cizelgeye gore.
Balevlat2019 iki_erkekannesi31 Pelo_00 Bende her ay gıtmk ıstyorum da vırus den korkuyorum ev daha guvenlı gıbı acıl bısey olsa gıderz tabı
UraSsmom Balevlat2019 Şimdilik götürüyorum ama biraz büyüyünce aşı zamanlarında görürüm sanırım boy kilo ölçümünü sağlık ocakları da yapıyo sonuçta. 10 gün sonra 3. Ay kontrolüne götürücem her ay gitmek gerklimi onu da bilmiyorum açıkçası acemilik başa bela 🙄🤭
UraSsmom Balevlat2019 En az 1 yaşa kadar götürürüm zaten hastalık için de evet hepimiz tedirginiz ama ben mesela ilk randevuyu alıyorum hep sakince kimse yokken muayene ettirip dönüyorum evime. Gebeliğim boyunca da hep ilk randevuları aldım
Omerim01 Balevlat2019 tabiki goturuyoruz canim ozellikle asi oncesi muhakkak gidilmesi gerek bence aylik kontroller önemli ozellikle bir yasa kadar
Minyyy Burada aşıdan dolayı hemşire ihmali yüzünden ölen bir bebek oldu onu gördükten sonra aşıdan 1 gün önce mutlaka götürüyorum aşı olabilir onayını alıp aşıya gidiyoruz.
Omerim01 Balevlat2019 yanlis igne degil canim asidan sonra septik soka giriyor bebek ama goturdugu hastanede anlmiyorlar yanlis mudahale sonucu bebegin organlari iflas ediyor komaya giriyor gecen gun de vefat etti 6 ay asisi sonrasi olmus olay
Minyyy Balevlat2019 Hayır bebeğin bıngıldağı erken kapanmış ve kafa ölçüsü fazlaymış hemşirenin iğneyi yapmayıp doktora yönlendirmesi gerekirken iğneyi yapmış bu yüzden iğnede bebekte yan etki yapmış malesef hayatını kaybetti bu yüzden çok dikkat etmek lazım şu iğneler bitene kadar en azından
Naz_N Balevlat2019 hep götürdüm, zaten martta doğum yaptım🐣 Dr kontrolüyle aşıları aynı güne denk getirdik, bir kere çıkmış olduk🐣
asyasare Edanurdg tabiki. ust siradaki sayilar aylari gosteriyor. acik renk olanlar o ayda verilebilir demek. siyah olanlae o ayda verilemez demek.