iki_erkekannesi31 Mom3 hiç hazır yoğurt vemedim canım ama ayına bağlı. Bizimki, 12 aylık olmak üzere. Bazen dışardayken marketten alıp yedirmek istiyorum artık.
Mom3 Azolili evde kendim yaptım ana alerji yaptı oğluma bunu 2 gündür veriyorum ama alerji yapmadı henüz
Mom3 GoGirl evdekini verdim ama ona alerji yaptı bunu da 2 gündür veriyorum severek yitiyor alerji yapmadı
GoGirl Mom3 demekki alerji yapan yogurt degilmis baska bir seymis.yoksa evdekinin yapip bunun yapmamasi mumkun degil.oyle olsa bu yedidiginiz yogurt degil kimyasaldir iceriginde de sut urun yoktur alerji yapmamistir bu da mumkum degil
Mom3 Deletedmom280 dene valla benim oğlumda yemezdi yoğurt şimdi çok seviyor bide tadı tatlı ya ekstra içine birşey koymuyorum
[silindi] Mom3 Ben oğluma veriyorum 13 aylık özellikle dışarı çıkdığımız zamanlarda alıyorum yanıma. Çok seviyor.
mozaik Mom3 evet bunj doktor söylemisti. Eğer yoğurt hiç yapmadiysan ugrasma , onun yerine oglunla ilgilen dedi. Yillardır varmış bu yogurt bebeklere özel . Ben ilk aldim ama şimdi kendim yapiyorum