gulcin9 kizlar 6 aylik bebeklerin uykuları kg boylari nasil benim kizim gece 1 defa uyaniyor kilo 10. boy 75 cm
Zeyyy gulcin9 maşallah 🤩 6 aylık kızım 7700 kilo boy66 cm geceleri artık 3-5-6 kez uyaniyo degisiyo diş dönemi 😐
Deletedmom22 gulcin9 bir bitmediniz ya 6 aylık 14 kilo ne düşüncesiz insansınız umarım çAt diye çatlarsınız
Ngrbrs gulcin9 2 gün sonra 6 aylığız bugün sağlık acağındaydık 7 kilo 750 gr 70 cm gece uyanmıyoruz gece beslenmesi ni çok erken dönemde kızım istemedi sabah 7 gibi uyanıyoruz tabi bazen değişiyo uyku düzeni ama bir kaç güne eski düzenine geri dönüyo
Deletedmom04 Maşallah bebişlere ben 6 aylık postu görünce şunu sormak istedim kızlar aşı yaptırdınız sanırım 6 ay aşısı ateş oldu mu 3 aşımıydı ?
Deletedmom04 [bilinmeyen] bir aşı bitmeden öbürünü düşünenlerde bugün ben 😀🙋🏻♀️ Çok sağolun teşekkür ederim inşallah bizde de olmaz hiç birşey 🙏🏻🌺
ilknurcelik gulcin9 neyle besleniyor ne kadar ek gıda veriyorsunuz? Benimki de 7 aylık 9800 gr 76 cm. İştahı gitti ne meme ne mama ne de ek gıdaya istekli değil inşallah bu sefer diştir diyorum
Alyask gulcin9 5 ay 26 günlük kızım 7 500 kılo boy 69 cm gecelerı 1 yada 2 kez uyanıyor henüz diş belırtımız yok 💓
YEymeninAnnesi gulcin9 bnm pamuk oğlum 8600 Kilo boy 73 cm gece uykumu hiç yok gibi bu aralar saat 2 -3 gibi uyuyoruz gecede devamli kalkiyoruz