tosuncukannesi Adabkc benim 82 çıkmıştı kesinlikle L alın dediler sonuç ilk gün direk 3. Kopçaya taktım ve üzerimde korse varken göbeğimi içime çekebiliyordum yani büyük geldi şimdi bunu 2. Elden satabilirsem M alacağım
sasuke Kendimi çok şişko hissettim. 😬 ben doğumdan sonra 65 kiloydum. 95cm ile xl aldım. İnş rahat kullanabilirim. Şimdilik 1. Yeri zar zor kapatıyorum.
SelinGoktug Bende de s beden var bende satabilirsem xs alicam sanada m olabilir diye dusunuyorum ilk zor olur ama sonra rahat takarsin 😊
Helenyaz Benimde 83 cm bel M beden kullanıyorum hatta ikinci kopçaya takıyorum, baya sıkıyor ama daha çabuk incelirim diye düşünüyorum. İlk L almıştım doğumdan sonra onun ilk kopçasını bile o kadar zor taktım ama bir ay içinde M bedene geçtim👍🏻
Helenyaz tosuncukannesi her gün 8 saat taktım spor falan hiç yapamadım tabii bebişten henüz 2 ay 6 günlük. Enteresan bi şekilde çok kilo vermedim ama göbek ve bel inceldi, ödemi attırıyor heralde
Helenyaz tosuncukannesi makul fiyat verirseniz hemen satılıyor, ben 1 ay kullandığımı çok temizdi, 100 tl ye verdim
tosuncukannesi Helenyaz benim kiloyla ilgili hiçbir sıkıntım yok tek problemim göbek oda giderse inşallah 🙏☺️
tosuncukannesi Helenyaz 2. Alacağımı da en azından birazını karşılaması gerekiyor ya aktif olarak sadece 6 gün kullandım çünkü