Mom9 Kızlar merhaba Makinede spor ayakkabılarınızı neyle yıkıyorsunuz. Çok temiz olması için yaptığınız farklı bişey var mı?
aramsamsam Mom9 Dış yüzeyine bağlı converse tarzı kumaşsa normal deterjanla makineye atıyorum ama eğer sert bi yüzeyi varsa kırılma olmasın diye elde cifle ovalıyorum bembeyaz oluyor.
Prenses-annesi Mom9 makinaya atıyorum makinanin deterjan gözüne normal beyazlar için olan toz deterjan koyuyorum ve makinanın içine ayakkabıların yanına bulaşık Makinesi tableti atıyorum mis gibi bembeyaz oluyor
Ozgcannnn Makınaya atmıyorum ben ama beyaz dıs macunu ıle kullanmadıgım bır dıs fırcası ıle fırcaluyorun bembeyaz oluyor
Mom9 Ozgcannnn onu denedim de çok temiz olmadı ya tabanları özellikle sarardı gibi oldu atasım geliyor ayakkabıyı zor duruyorum daha geçen sene aldım🙈😅
Mom9 aramsamsam evet dış yüzeyi bez değil aa cif beyazlatır mı öyle deneyeyim hemen. Normal cif dimi krem gibi olan?
aramsamsam Mom9 Aynen cif krem ben senelerdir öyle yapıyorum. Ufak tefek yıpranmalarıda götürüyor pürüzsüz oluyor.