Mirayimm2020 Kizlar bebeğim 2 aylik, kendi sütümü ve ek qida veriyorum her 2 saatde bir. Kendi sütümüde sağıp öyle veriyorum. Siz bebekleriniz 2 aylikken kaç ml anne sütü ve ya ek qida veriyorduz? (Ve kaç saatden bir)
Mirayimm2020 Ikram evet canim mama. Ben 100 ml sutumu pompalayib veriyorum 2 saat sonra 100 ml mama veriyorum. Sirayla yani.. acava 100 ml çok mu?
Ikram Mirayimm2020 valla ben emziriyorum sonra yarım saat sonra mama sen 2 saat sonra yapiyosun benim kızım yoğun bakımda kalmıştı doktor hep öyle yaptırdı bana çokta güzel kilo almıştı
GamzeUgur Yiyebiliyosa ver canım fazlasını atar zaten merak etme ☺️ Valla herkes 2 saatte bir 3 saatte bir felan diyoda benimki hiç belli olmuyo saatte 2 kez beslediğimde oluyo saati dolmadan besliyorum 3 aylık olduk zaten acıksa anlıyorum artık ama emin olduğum bişe var emmeden yada mama yemeden 2 saat asla duramaz 😅🥰
Mirayimm2020 GamzeUgur mama saatde bir zararli diye duymustum canim😐 en az 2 saat ara vermek gerekiyormus.. ama emziriyorsan okay.. ben sutumu sağdığım icin ne kadar içtiyini biliyorum ondan 2 saat bekliyorum.. ama sen emzirdiyin icin kaç ml içdiyini bilemiyorsun onun için her ağladığında beslemen normal canim 2 saat beklemene gerek yok