02aras arkadaslar bebegim 4uncu ayina girdi salyasi 2bucuk aylikken akmaya basladi bazen salyasi yuzunden oksuruyor cok fazla olmayacak sekilde 4 5 kere ara ara ishal gibi civik kaka aldim bebegimden eli surekli agzinda ve neti tutarsa agzina goturuyor ara ara huysuzlugu oluyor birde dis mi cikartiyor sizce ? meme emerkende bazen kavga ediyor memeyle 2 emiyor birakiyor
Zynlabdn 02aras aynı durum bizde de var bende kararsız kalıyorum ama bi yandan da erken olduğunu düşünüyorum kemerlerinde beyazlaşma var
Busearac 02aras bebekler 5-6 aylıkken genelde diş patlatır, ama salyaları 3 aylıkken başlarmış 🤗 benim oğlum da 4 aylık önlük yetiştiremiyorum bütün peteklerin üstü önlük dolu 😂 biri kuruyor diğerini alıyorum 😄
Zeyyy 02aras saydiginiz tum sikintilar salya fazlalagi ile bizde 2.ayda basladi 6aylik oldu hala devam ediyo aşırı akiyo ağzı ama daha dış yok doktor yakında çıkar dedi daha bekliyoruz 1 ay i da bulabilir belli olmaz dedi 😣
Zhdsngz 02aras bu durum biraz uzun sürecek annesi oğlum 7.5 aylık 2 Aydan beri söylediğiniz gibi ishal hariç yanlız daha yeni çıkardık
02aras Zynlabdn evet benim oglumunda oyle ve 2 ci ayi doldurdugundan beri oyle bazi bebekler erken cikartabiliyormus yarin aşimiz var baktiricam artik
Aselyaa Zynlabdn cnm ben bebegmds henuz 1,5 aylik dmaak kismi beyaz kemer dedigin yer orasimi? Daha erken degilmi dis icin. Doktora gittigimizde sorucam ama mumkunmu simdilerde dersin
Derinsum Busearac merhaba kehribar kolyesi kullanabilirsiniz biz 5 aylik olduk hiç önlük kullanmıyorum ama kehribarı takmazsam salyalarimiz oluyor kesinlikle tavsiye ederim aynı sıkıntı bizdede var
Zynlabdn Aselyaa kemer yeri beyaz her şeyi ağzına götürüyor ve de hırslı bi şekilde. Ağlıyor falan alamayınca anlayamadım