Minigimmm_01 Hanımlar normal doğumdan sonra doktor klozet kullan demişti ne zamana kadar kullanılması gerek bilgisi olan var mı
mikelenjelo35 Minigimmm_01 kendini iyi hissedene kadar kullanabilirsin.bi sure sonro dikişlerin iyileşir gerek kalmaz
Merve-miray Minigimmm_01 Bizim evde klozet yoktu normal tuvalete gittim bi sorun da yaşamadım 💁🏻♀️ Bende dikişliydim 🙂
snyck Minigimmm_01 dikiş acım geçene kadar kullandim 20 gün falan galiba zaten normal tuvalete gidince oturunca fazla açılıyor ve acıma oluyor klozet hic sevmesem de daha iyi olmuştu o dönem
Minigimmm_01 Ben de hiç sevmiyorum iki hafta oldu kullanıyorum ama annemlere gidecem onların klozeti yok biraz korkuyorum açıkçası sıkıntı yapar mı diye Merve-miray snyck mikelenjelo35
mikelenjelo35 Minigimmm_01 canım bizim evdede yok duşta ayakta yapıp su tutup çıkabilirsin.dikis geriyor çünkü klozet dahi olsa temkinli oluyorsun.
Merve-miray Minigimmm_01 Sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben sorun yaşamadım. Sadece kabız olmamaya dikkat et yeter. Öncekiler klozettemi yapıyormuş sanki demi ☺