Burakselin Kızlar 40 ımız çıkalı 4 gün oldu ama 4 gündür kaka sorunu başladı ne yapacağımı şaşırdım sürekli ıkınıyor gazını çıkarıyor ama ıkınıyor yapamıyor tuvaletini sizin önerileriniz neler
Ylmzyagmur Burakselin aynı sorunu bende yasiyrm 45 günlük olduk 40 girdik gireli çocuk çiş yapamamya başladı ikinmaktan çatlıyordu bn uyarı veryrdm kulak pamuğu ve zeytinyağı ile popo deliğine öyle ypnca rahatliyrdu 2 hftadr 2 veya 3 kere kendi yaptı çişini 3 gün ypmadi çatladı resmen 3 gündr zeytinyağı veryrm kakası sulu ama bugün yine yapamadı yine bn uyrdm yptm doğru değil ama çocuk çatlıyor mecbur ypyrm
ayyuzluannesi Burakselin ayy aynı benim oğlum ya .Nasil ıkınıyor yazık acı çekiyor. Kıyamıyorum. Emzirmekte biraz işe yarıyor öyle olunca .
Norsof Burakselin 2 aylık olana kadar kakasını babası ve ben yaptırdım masajla.Baska türlü yapamıyordu.Bizim için bir süreçti ki bitti çok şükür.bir de probiyotik kullandık sadece bir şişe sonrasında artık biraz da büyüyünce kendi yapar oldu.Gazı da aynı şekilde.Bagırsak tembelliği falan yasamadı.Ben herhengi bir şey sürmek yada içirmeyi doğru bulmuyorum.dr önermediği sürece.İns.en kısa zamanda rahatlarsınız hem bebişşniz hem siz
Burakselin Ylmzyagmur kuzum bende sabun tktım dün poposuna öyle yaptı yapınca bir rahatladı ama varya öyle bir ağlıyor ki yani normal değil dedik meğerse kakasındanmış ben hergün sabun tıkmayı düşünüyorum böyle olursa
Ylmzyagmur Burakselin o zamanda bağırsak tembelliğine yol açıyormuş ama bn zeytinyağı bile vermek istemiyrm kendi yapsn diye ama artk poposu kızarmış yavrumun içim gidiyor o öyle acı çekerken mecbur veryrm bence sabun daha zararlı yakar çocuğun poposunu bunun başka bir yolu olmalı doktorunuza sordunuzmu siz
ayyuzluannesi Burakselin canım gaz çıkarmak için yaptığım hareketleri yapıyorum. Emziriyorum .baska yapacak birşey bulamadım.
Ylmzyagmur Burakselin bence numaranızı vermeseydnz keşke burda her türden insan var bn yazamam buraya numara mı isterseniz takipleselim burdan
Ylmzyagmur Burakselin yorumun altında 3 nokta varya oraya basın duzeltin yorumu ordan silebilirsnz belki .Evet bnm yaptımda tembellik yapıyor biliyrm doktor fitil yazdı oda belli bi zamandan sonra tembellik ypyr yanı dışardan müdahale hepsi yanlış ama biz ypyrz.
Burakselin Siz zeytinyağını ne kadar sürede verdiniz birde şöyle bir şey var o da yumuşatıyor orayı zeytinyağı da yani bağırsak tembelliği her iki olayda da olur ama şöyle birşey var insan dayanamıyor uyumuyor sürekli ağlıyor yapacak başka bir çare kalmıyor