Demetbulut Pnck ilk dogumumda kesi atildi ama sorulmadi .. ikincisinde kesi atmaya gerek gor.edi doktoruum ama oglum yirtarak geldi
Hilalse Pnck yok canım makası istedi ebeden ben kordon kesicek sanmıştım yani öyle ummuştum beni kesmiş hissetmedim ama hiç 🤣🤣🤣
Pnck Hilalse ya ne güzel ben hic istemiyodm epizyotomi baktm ebe makası istiyor kesme diye bağırıyorm hic umrnda olmadı kesince baya bağırmıstm
Kucukanne Pnck ama zaten epizyo zorunluluktan yapilir ve genelde ilk dogumlarda epizyo olur epizyo acilmazsa yirtik olur yirtik da da daha duzensiz ve parcalanma oldugundan daha zor iyilesir 3 ay dogumhanede stah yaptim ordan biliyorum
BabyGroot Pnck özelde yaptım bende sormadılar ama doktor uyuşturucam şimdi dedi anladım o zaman tabii ama yırtık olmasındansa epizyotomi açılması daha iyi çok derin değildi 3-4 dikiş anca vardı
Serene Pnck izniniz var mı diye sormadı doktorum ama bilgilendirme yaptı. Şuan kesi yapmamız gerekiyor, yoksa makata doğru yırtılma olacak dedi, tamam dedim.
Pnck Kucukanne normal de yurt dışında fln cok zorunlu olmadıkça yasaklandı epizyotomi diye biliyorum. Bide benm zoruma giden ben Doğumhanede yarım saat bile kalmadm hemen kestiler ugrasmadan etmeden