prensannesiii14 Sünnet yaptıran anneler hangi hastanede ve hangi doktora ne kadara yaptırdıkları hakkında bilgi verebilirler mi?
Deletedmom_36 prensannesiii14 benim oglum yok ama esimin amcasinin oglu sunnet oldu 1 hafta once pendik yuzyil hastanesinde 900 liraya☺️
Mehtap-nur prensannesiii14 ben de bu başlığı açacaktım. dün başakşehir tıp merkezinden fiyat aldım 700 küsur dediler.
Naz_N muallimeanne20 Merhaba, Buhara’da mı yaptırdınız? Bebeğiniz kaç aylıktı, kaç günde toparladı? Bir de doktorlarınız kimdi acaba? Bende Erzurum’dayım da🙈🌸
Semaeymen Kurtköy ada tıp Hastanesi 1.500 tl ye yaptırdım ama bölgesel uyuşturmalı olmadı narkoz verip uyuttular fiyat ondan yüksekdi
Babe1 Pendik medipolde bir ay önce yaptirdik 800 tl ye lokal veya genel anesteziye doktor karar veriyor fiyatta bir değişiklik olmuyor
Symsag prensannesiii14 sünnet ve dil bağı bir arada olacak, ikisi için kocaeli medical park hastanesi 2000 tl fiyat verdi
Cin prensannesiii14 acıbadem fulya cem bey Önerildiği için gittik. Çok da memnun kaldık. Yenidoğan sünnetiydi 2.güne hiç bir şey kalmadı. 1200dü yanlış hatırlamıyorsam fiyatı
Fatmabgoksel prensannesiii14 turkiye hastanesi 1600 tl, 32. Gunde, 40 gunden sonrasinda 1900 tl, biz narkoz verilmesini istememistik o yuzden 40gunun icerisinde yaptırdik uyusturucu kremle yaptilar, 15 dk sürdü, kesinlikle tavsiye ediyorum