Deletedmom313 Ftmrv havalar sıcak olmasa da çıkarıyorum, çorapla yatırmak sağlıksız aynı yetişkinler de olduğu gibi.
damlahira Ftmrv Yazın çıkartıyorum zaten kendisi tutmaz sıcakta kışın bazen yatirdigimda çorapsız ama sabaha karşı giydiriyorum çünkü kızım asla örtünmez o yüzden
Dual Ftmrv biz daha 2 aylık olmadık. Ve ayakları üşüyor bu yüzden kullanıyorum hala. Gaz sancısı da çekiyor bu yüzden çorap iyi geliyor.
Deletedmom413 1prens_2prenses Çikarmalisiniz. Corapla uyku kan dolasimini engelledigi icin kalp krizine neden oluyor. Yazın sicak diye degil yani kışında giymemeli 👍
Deletedmom413 damlahira Çikarmalisiniz. Corapla uyku kan dolasimini engelledigi icin kalp krizine neden oluyor.
Deletedmom413 Dual Çikarmalisiniz. Corapla uyku kan dolasimini engelledigi icin kalp krizine neden oluyor.
Mirac_21032019 Ftmrv corap kan dolasimini yavaslatir biz yetiskinlerde bile o yuzden asla corapla yatirmadim yatirmamda
iremceren Ftmrv 2. Aydan beri corapsiz yatiriyorum su an 4,5 aylik. Saglikli bi durum degil diye biliyorum corapla yatmayi
Dual Deletedmom413 bilmiyordum bundan böyle çıkarırım. Teşekkür ederim 🙏🏻 peki tulum giydirdiğim de ne yapacağım ?
Deletedmom413 Ftmrv Çikarmalisiniz. Corapla uyku kan dolasimini engelledigi icin kalp krizine neden oluyor.
Eminos Ftmrv kiz allah iyiliğini artirsin su socakta corap mi kalir artik corap hiç giymiyor tek zibinla yatiyor oglum pencereside havalandirmasi acik sekilde oluyor konyada yasiyoruz evin derecesi 27 dereceyi buluyor 15 aylik oglum
Duygusm Ftmrv Gece biraz serin oluyor, kızım da üstünü örttürmüyor, uyku tulumu fazla geliyor. Ben tek kat ince patikli tulum giydirip örtmeden yatırıyorum.
Handanssrp Ftmrv ne kış ne de yaz çorap giydirmedim. Bebeklerde ter atmanın yollarından biri de ayaklar. Bu yüzden doktorlar da sağlıksız buluyor çoraplı yatmayı.