Prensess-annesi53 Bebeğim 1 yaşında kulak deldirmek nasıl olur deneyimli olan varmı arada kaldım çevremde görüyorum çocuk istiyor ama korkuyor
Aybarsefeee Prensess-annesi53 mıknatıslı al bence hevesini alsın çocuk. Çok üzülüyorum bebekken deldirmelerine. Ne kadarlik canı var yavruların yazık.
PonciKom Prensess-annesi53 nasıl istıuor cocuk :)) bmm kızım 15 ayşık kulak deldirmek ne onu bılmez yanlısmı soledınız
Ikrazumra19 Prensess-annesi53 2 yasinda kizim hala dunyadan bir haber bende deldirmiyprum buyusun oyle deldiririm
Aysen76 Prensess-annesi53 ben 8 ayliken deldirdim vallah hic sikinti olmadi suan 8 ay 17 gunluk fazla acida olmuyor ama buyudkden sonra dahada sikinti olur korkuyolar ve derileri kalinlastigi icin dahada cok agri his ediyorlar
Prensess-annesi53 Asyaaihsnser dediğimden anlamıyorsun ki çevremde var öyle isteyen ikidebir annesinin kulağına falan salak deilm hoş benim kız nasl istesin cümleyi düzgün okumuyorsunuz eğlence arıyorsunuz
Asyaaihsnser Prensess-annesi53 sen bi ne yazdığını oku ne dediğin bile belli değil kitap oku biraz laf sokmaya uğraşmış bi de zaar
elf0 Ya aslında yaşı büyüdükçe çocuklar saha çok farkına vardığı için korkuyolar acaba bilinçlenmeden deldirsem mi diyo bayan .. ben de öyle düşündüm açıkçası ama şuan pandemi dönemi diye hiçbi yer deldirmiyo burda siz sordunuz mu hiçbi yere
Prensess-annesi53 Prensess-annesi53 çevremde görüyorum çocuk istiyor ama korkuyor dedim senin akıl iyi deil çocuğunu güzel yetiştir bana akıl verme biraz kendin biseyler yap 😏
Asyaaihsnser Prensess-annesi53 benim gibi kaç kişi daha yanlış anlamış sorun sende bizde değil Ne yazdığını okumamışsın bile