Fatosyyn Kızlar zayıflama hapı ile zayıflayan oldu mu? Acil kilo vermem lazım. Ne kullandınız. Yada en etkili zayıflama yöntemi, çayı, hapı VS.
Crazymomy Efy arkadaşa katılıyorum sonuna kadar. Fatosyyn ben teff çayı ile bir ara kilo verdim ama inanılmaz kalp çarpıntısı yaptı bıraktım.
Htcesylmzz Fatosyyn bende internetten bi çay aldım kayısılı falan. İki defa içtim ikisinde de midemi mahvetti. Sonra karar verdim zayıflamaya online diyet yaptım 100 TL ye bu arada çayı da 100 Tl ye almıştım çay midemi bulandırdı diyetisyenle 1 ayda 6 kilo verdim hemde kaçamaklarım olmasına rağmen, bence çayı hapı boşver ona vereceğin parayla doktora gidersin.
1mom1baby Fatosyyn hapti caydi kalkışma Allah korusun sağlığından olursun hafif sebze ağırlıklı beslenip yürüyüş mekik yaparak verebilirsin çay olarakta kiraz sapiyla yeşil çay icebilirsin bunlar yağ yakıcı masum çaylar ama yinede ölçülü içmek gerekiyor ve bol su
Efy Kullanan arkadaşlarım oldu ancak ciddi sağlık sorunları yaşadılar üstelikte verdikleri kiloyu fazlasıyla geri aldılar size tavsiyem 3 gün dayanın ve yediklerinizi yarıya indirin 3. Günün sonunda midenizin küçüldüğünü farkedeceksiniz. Ayrıca yemekleri yavaş yavaş yiyin çok açlık hissettiğinizde kuruyemiş tüketin yeşil çay içebilirsiniz zamanla alışırsınız