Guguk cinar-annesi d vitamini ile devit aynı şey. İki farklı marka var sanırım elinde TEK’ini kullandıysan doğru yaptın. D vitamini yani devit ile Demir olanı karıştırmış olmayasın?
SZA cinar-annesi merhaba doğduğundan sonra devit3 Damla veriliyor. 4.ayda baslanan ise Demir ilacı siz hangisini verdiniz acaba?
Merve789 karabocuk suan bende sadece monovit kullaniyorum bir yil boyunca kullanacagimi soyledi doktor baska bisey almams gerek varmi
karabocuk Merve789 4. Ayda demir damlası baslaniyormus su an forumdan öğrendim bende canım ayazasaf tesekkur ederim❤
Dkk Dorika probiyotikli olan bebeğinizde ıkınma ve gaz yapmadı mı ? Bizde inanılmaz yaptı içerikte temiz diye ocean kullanıyorum memnunuz
Dorika Dkk ıkınmalar bacaklarını geri çekmeler var evet ama şöyle düşündüm demek ki çok daha kötü olcaktı bu hafifletmiş hali🙄 doktora da sorduk probiyotiklik oranı az daha çok Dvitamini içinde var dedi o yüzden yüzde yüz etki etmezmiş gaza.
mrvcr cinar-annesi canım korkma ben kullanıyordum, geçen ay doktorumuz yaz aylarında gerek yok kullanma dedi kestim. 4. ayda başlanan demir, onu zaten hiç kullanma gerek yok dedi. hiç kullanmadım.