TuqbaZubyr Sakaryada gerçekten iyi ve memnun kaldığınız cocuk Dr önerileri varmıdır yardım cı olursanız sevinirim…
Hilaliahmer TuqbaZubyr Şenay Doğan’ı çok duydum fakat tahlil gerektiğinde devlet ya da özelde tahlil yaptırıp götürmek gerekiyor o yüzden tercih etmedim.
SZA TuqbaZubyr adatip hastanesi İsmail beyden çok memnun kaldım ondan öncesi ümit beye götürmüştü fakat İsmail bey daha çok aydınlatti beni her konuda
TuqbaZubyr Ada54 İnternetten baktım tek özel muaynanesi mi var yoksa klinik tarzımı hiç gitmedim instgram hesabı felan var saoln bakayım bi
Ada54 TuqbaZubyr özel kliniği var serdivanda biz ona gidiyoruz çok memnunum internetten randevu alınıyor
Ecemre-kuzeyata Merhaba anneler🌺 medar hastanesinde yeni gelen çocuk doktoru emine yanaşoğluna giden var mı? Yorumunuzu meraj ediyorum ona höre götürücem dee 🙈
Babyisot Ecemre-kuzeyata Ben gittim kötü diyemem ama beni tatmin etmedi başka doktor arayisindayim telefon numarası veriyor yazınca dönüşte yapıyor
uzmanogretmen TuqbaZubyr Merhaba, Şener Şafak. Bosna caddesinde beylik kebabın ilerisinde muayenehanesi var. Çok ilgili, sevecen. İstediğiniz her gün her saatte de arayabiliyorsunuz.