CigdemZeynep
[bilinmeyen] Bende burda bekleyim 🙋♀️
Gizemzkan
[bilinmeyen] kim wets i verdim kızım 6 aylık 15 günlük 4 ayllıkkende vermıstım ama 5. Ayda dişimiz cıkınca hersey dağıldı ben pek fazla zorlmadım ama 4 gündür çok şükür oturmaya başladı vallahi cok zordu sürekli uyanıyordu
Lokma
Bende beklemedeyim
Mervecicekli
[bilinmeyen] kim west yöntemi en etkilisiymiş
Deletedmom13
[bilinmeyen] bende duruyum.surda kuzum.7 aylık 🤔
Gizemzkan
[bilinmeyen] internetnetten araştır canım uzun biraz ama şöyle söyliyim bebekler çok Zeki meselaa benımki geceleri gözleri kapalı ağlar üstünü acarım hemen emzircem alıcam yataktan uykuya devam eder susar yada memeye gelir ağzından çıkartır ustune yatar uyur geceleri olucak diye korkuyordum amaç bebeğe kendi kendine desteksiz uyuması çünkü bizde geceleri çok uyanıyoruz ama kendi kendimize uyuyabildğimiz için hatırlamıyoruz bebeklerde uyanıyorlar ama tekrar uyuyamıyorlar
Mervecicekli
[bilinmeyen] biraz anlatımı uzun canım google la yazarsan detaylı anlatıyor
Gizemzkan
[bilinmeyen] sallıyorsan bırak sallama ve gündüzde sabit yatağında yatır biraz ağlıycak onu sakinleştireceksin sonrası gerçekten çok güzel onlar o kadar kısa zamanda öğreniyorlar ki ama zaman geçtikçe zorlaşıyor
Idil_grgn
Benim de 4 ay 18 günlük kızım var çok zor zamanlar atlattık hiç uyumazdı şimdi uyuyor biz pek evden çıkmıyoruz 1 hafta boyunca saat koydum sabah uyanıyor ya mesela 8 de ben 10 11 arası uyutuyorum. 1 saat 13 14 arası 1 saat 15 16 arası bi saat 18 19 arası bi saat tabi her zaman bi saat değil 30 dk yada 40 dk bazen bi buçuk saat belli olmuyor ama 1 hafta boyunca aynı saatler de yatırdım be çok rahat ettim alıştı da gece de 11 de uyutuyorum eğer erken yatarsa bi yere gidince yada misafir de denge kaçıyor çocuğuna göre ayak uyduracaksın Artık gece 1 kez emmek için kalkıyor sabahta uyanıyor inşaallah yardımcı olmuşumdur
Idil_grgn
[bilinmeyen] uykusu gelince alıyorum kucağıma yatağına yatırıyorum uyuyo bazen ayağıma koyuyorum sallamadan uyuyor zaten yatırınca direk gözlerini kapatıyor