FulyAtik Merhaba 7 aylık kızım var kilot bez denemek istiyorum sleepymi molfix mi, kalipları nasıl sleepy normal bezi bacaklarinda iz yapiyor diye uzun suredir molfix kullaniyorum, sikayetiniz varmı sızdırma vs ?
Damla_K FulyAtik sleppy nin külot bezini kullanıyorum memnunum canım geceleri Prima kullanıyorum anca basediyo benim çişliyle 😂 bizimki kacıyo baglatmıyo sırf o yüzden gectim külot beze daha rahatız simdi
Mommy_ FulyAtik Ben Molfix kullanıyorum. Lastikleri yumuşak iz yapmıyor Sleepy gibi. Sızdırma problemi de yaşamadım
Demirinannesi02 FulyAtik çok kullanışsız ben hiç beğenmedim. Eşim 1 defa aldı bi daha sakınnnn alma dedim
Aymiraaa Beni markaları denemedim ama kızım 4.5 aylık ve geçen komşumuzda primanın 6 numara kilot bezi varmış duracağına al kullan dedi 2 tanesini kullandım hoşuma gitti gibi ama biraz büyük geldiği için hala molfix kullanıyorum üstte kalsın postunuz diye yazdım
Lothbrok Ben de 2 aydır sleepy külot bez kullanıyorum memnunum lastikleri biraz sıkmaya başladı paket bitsin 6 numaradan devam 👍
FulyAtik Damla_K bende tatilde sadece bezle gecsin diye sleepy kot gorunumlu bezini alayim diyorum da
Damla_K FulyAtik oyle de olabilir mayo bezi de olabilir canım tatil icinse mayo bez daha iyi degil mi
ertugrulbey19 Biz de prima premium care cırtlı bezden sleppy kilot beze geçtik yaklaşık bir ay oluyor ben memnun kaldim. Sıcaklarda daha rahat oldu biraz ince olduğu için. Cırtlının bantlari karnını kesiyordu şimdi daha rahat ediyor oğlum ve bende bağlarken zorlaniyordum hareketli olduğu için rahatiz yani şuan 😌