Ftmglksmc Ms hastasıyımm ms olduğumu birkaç ay önce öğrendim hastanede yattımm bikaç gün kortizon tedavisi aldım şimdilik geçti benim gözüme vurmuştu tek gözüm görmüyodu bikaç gün tedaviden sonra geçti ama bu hastalık geçici değilmiş bir kaç senede tekrarlanıyomuş en son 3 ay önce emara girmiştim onunda sonucu kesin olarak çıkmadı aslında doktor ms sin diyemiyorum ama hep bulgular ms i gösteriyo dedi kan tahlili istedi devlet karşılamıyomuş 450 lira bi kan tahliline vericem 🙄 sonra tekrar emar ondan sonra kesin tanı konulup ilaç tedavisine başlıcam en sonunda 1.5 yaşındada bi oğlum var 😊 varmı ms hastası olann tamameen geçenn sadece sormak istedimm o kadar çok kafama takıyorum ki bide hiçbişryi takmamam üzülmemem gerekiyo ama olmuo 😔
Mommy_ Ftmglksmc Tamamen geçmiyor malesef ama düzenli takiple çok kontrollü ilerliyor. Eğer Ankara’da iseniz Prof. Dr. Şeref Demirkaya var. MS konusunda sayılı hocalardan biridir. Kendisi özel çalışıyor ama GATAdan ayrılma bir hekim. Dolayısıyla tüm tetkikleriniz onun yönlendirmesiyle GATA da yapılabilir. Sadece bir öneri 🌸
Perissmom Ftmglksmc ben de MS hastasıyım 6 senedir, moralinizi yüksek tutun çok önemli bu hastalık için. Tamamen geçmese de kontrol altına alınıyor. Doktor kontrollerinize düzenli gidin, ilaçlarınızı kullanın mutlaka. Ne hafife alın bu hastalığı ne de çok ciddiye🌸
Alyase Ftmglksmc canım İnstagram kullanıyorsan barış muslu diye birisi var kendisi MS hastalığının bir travmaya bağlı olduğunu söylüyor kendiside bu hastalığının travmasını çözerek kurtulmuş 1 mn takipçisi var. Her gün canlı yayın yapıyor izleyip belki bir çözüm bulabilirsin. Binlerce iyileşmeye şahit oluyorum takip ediyorum bende ..
Perissmom Ftmglksmc çok geçmiş olsun, ben beş sene ilaç kullandım hamile kalmadan iki ay önce bıraktım. Şimdi bebeğim dört buçuk aylık hala başlamadım ilaca emzirmek istediğim için.
GUBILIK Ftmglksmc Bakırkor Sadi Konuk hastanesi Ms polıklınıgı Mesrure Koseoglu. kendısı de ms hastası. Efsane dr. aynı hastalıga sahıp ıkı kısının sohbeti gibi oluyor,rahatlatıyor. çapa ile ortak calısıyorlar. ben ms olan herkese onerıyorum.