yeni-anne Arkadaşlar oğlum 3 aylık sıcaklardan mi normal mi bilemiyorum günde bez sayımız 4 felen acaba çok mu az siz kaç adet değiştiriyorsunuz
Ftmarzgar yeni-anne canım benınde oğlum 2 ay 18 günlük azaldı evet bende merak ediyorum ama dolu dolu çişliyiz büyüdükçe azalır demişlerdi doğru sanırım ama doktorada sorarım yarın gıdıcez😌
aramsamsam yeni-anne 14 aylık 4 kere falan değiştiriyoruz. 3 aylıkken geçen sene yine yaza denk geldiği dönemdi 6-7 kez değiştiriyorduk diye hatırlıyorum.
PelinKaraca yeni-anne küçük kızım 5 aylık onu buluyor bez değişmesi. Büyük kızım da 17 aylık onunki de 8 filan buluyor.
Melekler Normal bence canm biz 8 aylığız gümde 3 4 değişiyor bugün 3 dü mesela. Su çok içtiği için de bez doluyor
Ftmarzgar yeni-anne canım baya geçti ama internetim yoktu ancak yazabildim doktor gayet normal sasrcaksn ama 2 tane bile değiştirebilirsın gunde şaşırma ded ı korkma dedi artık büyüyorlar dedı
yeni-anne aramsamsam suda vermeye çalışıyorum ama çok fazla bir artış yok açıkcası en son kilo alımıda fena değildi mama almıyor sadece beni emiyor aç olsa mama yerdi sanırım bilemedimki 🤷🏼♀️
birkurabiyeannesi Biz de 4 ay 26 gunluguz , en az 5-6 dolu bez değiştiriyorum bazen daha fazla ama altına düşmüyor , Su da veriyorum
Peki yeni-anne 6 buçuk aylık kızım 3-4 tane değiştiriyorum günde sizinki de normal bence o aylardan beri 3-4 yane değiştiriyordum nadiren 5 oluyordu o da diş döneminde ishal olduğunda