LadyMarmalade Merhaba anneler bebeğim 2 aylık kafasının orta bölümünde şöyle birşey var konak mı? Nasıl geçer?
Mutluluk LadyMarmalade konak tarakları var onunla temizleyebilirsiniz Bana herkes hakiki zeytinyağ dedi çok sürdüm ama geçmedi Sonra bebek yağı sürdüm geçti
habibe_kzlkaya LadyMarmalade evet konak canım banyo yaptırmadan önce zeytin yağı sür ince bi tarakla arkaya doğru tara biraz beklet sonra banyosunu yaptır canım
Dorukmeltem LadyMarmalade bizim de olmuştu mustela’nın Konak şampuanını kullandık 5-6 yıkamada hiçbirşey kalmadı 🤗
LadyMarmalade habibe_kzlkaya Mutluluk Deletedmom297 Butterfly habibe_kzlkaya Teşekkürler anneler deneyeceğim söylediklerinizi hemen geçer umarım🌷
Deletedmom297 Evet konak bebeyagini bebeginizin basina surun 15 20 dakka kadar kalsin sonra incecik bir tarakla geriye dogru cok hafif bastirarak tarayin. Ben 2 gunde tertrmiz yapmistim boyle kizimin kafasini
Cansinsen LadyMarmalade canım söylüceğim şeyi kesinlikle dene bak bi seferde geçiyor bizzat denedim bizde daha yoğun vardı ilk denemede bitti karbonat ve zeytinyağını karıştır sonra bebeğin başına sür bi kaç dakika beklesin nemlensin ince bi tarafla tara bak nasıl çıkıyo yarım saat sonra yıka
LadyMarmalade Cansinsen evet karbonatı duymuştum bende işe yarıyormuş geçmezse onu deneyeceğim hemen teşekkürler🌷
Contesmadame LadyMarmalade evet Konak her duştan önce zeytinyağı sürün biraz bekletin bir 15 dk falan sonra tarayın sonra güzelce durulayın birkaç duş sonrasında geçer. Benim kızımda da vardı ebe bize böyle söylemişti geçti çok şükür 😊
Nurhira61 LadyMarmalade evet konak bu canım yıka kafasını güzelce yumuşayınca konak tarağıyla tara geçer
elifinannesi1 Evet konak ben banyodan sonra kafasına bebek yağı sürdüm biraz bekletip ince tarakla taradım geçti
Prensannesiyimm LadyMarmalade Konak canım zeytinyağı surup 1 saat beklet tarağı varsa tara kendiliğinden dökülüyor sonra da banyo yaptırırsın bir şey kalmaz
musmutluanniskos LadyMarmalade konak bu. Zeytinyağı asidik olarak zararlı. Kantaron yağı sürün 15 dk bekletip küçük dişli tarakla tarayıp duşa sokun. 3 güne geçer biter. 3 gün aynısını yapın.