KATRE_ mavi1balon benimki yumurtayi cok sever onu yiyor sabahlari sadece zeytin kasar peyniri yumurta kahvaltimiz bundan ibaret 😁
mavi1balon KATRE_ o kadar yiyorsa çok bile😄 sadece peynir yiyor yumurta da canı isterse iki üç lokma kadar gerisi yok
KATRE_ mavi1balon yek hic yemiyor iste bende corba yemek felan yemeyince saymiyorum meyve de yemiyor sadece dedigim gibi sabah yumurta patates kizartmasi o kadar
mavi1balon KATRE_ bir şekilde yiyecekler de o zaman gelene kadar bizim ömrümüzden ömür gidiyor işte 🤷 ben artık alıştım canı isterse yiyor istemezse tükürüyor.ona özel yaptiklarimdan yemiyor bizim yemeklerimizden istiyor tuzlu baharatlı
MuhammedAmine KATRE_ 10 gün önce olduk bizde Bizim iki bacak oldu , birde ağızdan damla . Neden böyle değişiklik oluyor acaba
TuqbaZubyr MuhammedAmine bende birkere değişik yapınca sordum kol ağrı yapar dıye bacaktan yapıyoruz demişti ebe ikisi de kas içi fark etmiyor demişti
Canparem_ KATRE_ ben de ayırmayı düşünüyorum çünkü emerek beni çok zayıflatıyor halsiz kalıyorum pazartesi de aşımız var kısmetse
Organiktavuk KATRE_ benim kızımda son bir ayda 4azı ile birlikte toplamda 7diş çıkardı iştah sıfır memeden kesersem beni yer 🤣
MuhammedAmine TuqbaZubyr Ama benim oğlumun bacakları daha çok sıkıntı yapıyor birkaç gün yürümek istemiyor korktuğu için bacaklarının üzerine basmak istemiyor hani bana sorsa kol diyeceğim ben bilmiyordum kafasına göre vurabildiklerini
TuqbaZubyr Aynen değişik ebeler hiç bilgi vermoyorlar arkadaşımın çocugunada o şekil yapınca direk aradım sordum fark Etmez kas içi ağrı oldugu için bacaktan yapıyorz demişti bizde yarın gideceğiz 18 ay aşıya
nazli_19 TuqbaZubyr kiloya göre mi yapiyorlar acaba bizde yarın yaptircaz endişeliyim inşallah bi sorun yaşamayız