Humakusu34 Arkadaslar safra kesesi ameleiyati olan varmi benim bebegim 40 kı yeni çıktı ve doktor ameliyat istiyo bende bebeğim icin uzülüyorum napicam tekrar emzire bilirmiyim acaba😌
Azizeguney Humakusu34 Canım herkeste farklı oluyor fakat benim eşimin halası olmuştu o ameliyatı aynı sezaryen gibi düşün yerinden zor kalkıyorsun doğrulmak zor oluyor. Ama çabuk toparlarsın sorun olmaz bence. Allah yardımcın olsun.
Duygusm Humakusu34 Bir yakınım oldu, kapalı ameliyat yaptılar, bir gün kaldı hastanede çıktı. Bir hafta sonra kontrolü vardı, yürüyerek gitti geldi - ki yaşı da var. Tabii ki tekrar emzirirsiniz 🙏🏻
Pcoslubiranne Humakusu34 oglum 5 aylikken oldum bir gece yattim ciktim ayni gün kalktim ayaga hic bir zorlugu yok.zaten kapali ameliyat hic bir zorlugu yok.Ve oglum agirdi indirip kaldirdim.sutunuzu sagip.birakirsiniz hastanede de sagip dokersiniz.Olun ve kurtulun bir an once
sehribannn Humakusu34 benimde kayinvalidem oldu yaslida kapali oldu rahatti ama tabi insandan insana değişir
Humakusu34 Azizeguney amin insanlah bakalim o ameliyatta mecbur oluncak ama bakalim allah ne nasip edicek