mavisimmm20 Arkadaşlar bugün verem aşısı yaptırdık bide iki bacağından asi yaptılar bütün gundur çok ağlıyor bebek yaptıranlar bilir ne zaman geçer ağrıları tahminen ağlarken katılıyor ateşi yok diye calpol da veremiyorum 😕
Kiz_annesi mavisimmm20 canim bizde 1 hafta once olduk. Doktorum calpol yazdi dediği atesi olmasa bile cok huzursuz olur aglar. Oyle olursa 1 cay kasigi ver sabah ogle aksam dedi asidan sonra hemen verdim ne atesi oldu ne huysuzlugu ateşini bekleme vermek için. Calpol ayni zamanda ağrı kesici
Omerim01 mavisimmm20 bizde bugun olduk aglarsa vereyim mi dedim ebeye verebilirsin dedi bizde ates de var biraz verdim ben 11 de bir de 5 te verdim
bianneeee mavisimmm20 verem aşısı ağrı yapar bence eziyet olmasın çocuğa verin biraz calpol ben vermemiştim ateşi çok artmadı diye ama çok huzursuzluk yapiyor
Dorukmeltem mavisimmm20 bizde bugün yaptırdık doktorumuz gelmeden önce 1 çay kaşığı Calpol içir demişti içirdim gittik vurulduk 6 saat sonra tekrar ver demişti şuan bir problem yok bence sende vermelisin 😇
Gizem_ali_ahlas mavisimmm20 6 saatte bir ateşi yoksa da calpol verilebilir. Huzursuzluk 3 gün sürüyor yani bizimki öyle olmuştu en azından sürekli kucak ister asla almamazlık yapma yanında ol hep onunla konuş Bi de gece mutlaka sık sık ateşini kontrol et