Kiz_annesi Kizlar 2.5 aylik bebegim var . Gazi var kusmasi var bebelac gold nutrikonfor kullaniyordum cok topak oluyor sorun yaşıyorum sma kullanmak istiyorum kullanip memnun olan var mi ?
Zeynept Kiz_annesi ben aptamil kullandım daha sonra aptamil comformile geçtim ondan sonra baby goat,HiPP combiotic derken en son similacta durdum 😂
minigim16 Kiz_annesi Ben kullaniyorum canim memnunum. Doktor ønermisti bana. Sma ya da Hipp kullanabilirsin dedi. Sma ya basladim. Simdiye kadar bi skntı yasamadim. Yasarsam Hipp e gecicem.
Kiz_annesi Zeynept deneye deneye buluyor insan ya . Bende ilk aptamil aldim gaz yaptı cok hemen bıraktım
Gnarin Sorunuz un yanıtı değil ama BNde öneri de bulunmak istiyorum evolvia ne gaz yaptı ne kabızlık çok memnun kaldık tabi bebekten bebeğe değişir ama evolvia da bi araştırın isterseniz
minigim16 Kiz_annesi Bizim kız sürekli gaz çıkariyo ama mamayla alakasi var mi bilmiyorum. Çunku mamanin yanı sıra emziriyorum ben. Yediklerimden de kaynakli olabilir. Gunde 2 defa felan mama veriyorum. Bu arada gazı var dedigim öyle cikaramadigi zorlandigi bi gazi yok. Sürekli pırt sesi duyuyoruz onu demek istedim :))
RabiAsya Kiz_annesi Benim bebeğim hiçbir zaman her gün kaka yapmadı ki 2-3 güne bir yapar kabız değilse. 😂 ama sorun yaşamıyoruz gayet de besleyici bir ara kilo verdi bununla toparlandık sütüm az maalesef 🤦🏻♀️
asafinannesi_ Mamaların gaz yaptığını hiç bilmiyordum , 36 günlüğüz Aptamil kullanıyordum ve sürekli alttan gazını çıkarıyordu ben masaj yapmasam bile , mamasını değiştirmeliyim 🤭 Değiştirirsem ne kullanacağım ki 😒
mrvtrkbyky bebeğim emmiyor denecek kadar az .hergün deniyorum hala 2 aylığız .hipp comboatik kullanıyorum cok memnunum .bebeğim kolik biraz olsun hafifletti gaz sancılarını . mama anne sütü gibi tortusu da yok
asafinannesi_ Kiz_annesi 🤦🏻♀️ Al başa bir dert , gazını gayet rahat çıkarıyor zorlanmıyor yani hiç değiştirmesem mi ki acaba mamayı 🤭
Kiz_annesi Deletedmom414 aaa sozde dogum yaptınız mı nasılsıniz happy mom da sizinle cok denk gelmiştik.🙃