aLmisMomSs Merhaba hanımlar açtığım postlar hep aynıydı gaz gaz gaz doktor damla vermiyordu en son bugün ağlayarak arayınca bu ikisini verdi. Kullanıp memnun kalan var mı?
Mehtap-nur aLmisMomSs biogaia güzel bi ürün. Ancak saatlere dikkat edin. Her gün aynı saatte verin ki yararını görebilesiniz
Svdasya aLmisMomSs sab simplex günde bir çay kaşığı zeytinyağı ve banyo yaptırmak bebek yağı ile masaj böyle geçiyor bizim günlerimiz gaz bizide mahvetti
Btlay Merhaba, biz sadece sab simplex kullandık. Ben kimyon ve rezene çayı içtim hergün 2 bardak bebeğime de 2 çay kaşığı verdim. Birde gaz masajı ile atlattık o dönemleri çok geçmiş olsun. 2. Ayın ortalarında bitti diyebilirim gaz problemleri.
aLmisMomSs Btlay inşaAllah bizimde biter bende çay içiyorum bebeğe de veriyorum zeytinyağı da veriyorum beybiye ama bizim sorunumuz ağzından çıkartmıyor beslenmeden sonra
aLmisMomSs Svdasya yavrum öyle ağlıyor kş sadece meme sakinleştiriyor doktor da çok sıkk verme dedi hatta 3 saat dedi ama ben acıkıyorum o nasıl 3 saat beslenmeden dursun
aLmisMomSs Kiz_annesi inşaAllah bizde götürürüz faydasını, biogai ıkınmı yapıyor diyorlar var mı böyle bir durum
demir1717 aLmisMomSs mommy bliss harici hiç biri bir işe yaramadı. Gaz damlası olayı şans işi. Bebeğine 2 damla metsil bile direk çare olan da var,ben gibi 8-10 tane deneyip 6 ay tamtam dansı yapan da var…
aLmisMomSs yemekseverdiyetsevmez sarımsaklı yoğurt 😧 hem sarımsak hem yoğurt zaten gaz yapmaz mı çocuğu çatlatmayayım
Svdasya aLmisMomSs bizde yaşadık eskiye göre iyiyiz şükür yazdıklarımı yaptığımda rahatlıyorduk arada hala çekiyoruz yediklerinizede dikkat ediceksnz ztn biliyrsndur cnm
Kiz_annesi aLmisMomSs rahat kaka yapmasını sağlıyor ben bebegimi yan yatiriyorum kendi kendine 20 30 kere osurup kakasini yapıyor bize cok iyi geldi. Bi dd bebegim kolik benim azaldı bunlarla aglamalari
yemekseverdiyetsevmez aLmisMomSs canım vallahi ben yedim inanılmaz fark etti dene istersen bol kimyon koyduktan sonra niye gsz yapsın
aLmisMomSs Seramsera lütfen dua edin 🤲🏻 Biogai için ıkınma yapıyor diyorlar siz de oldu mu böyle durum
mikrotiannesi aLmisMomSs Sab simplex kullandım gayet memnundum artık hiç bişe kullanmıyorum oğlum 5 aylık doktorumun önerisi gaz damlaları günü gününe saati saatine verilmedikçe faydası olmazmış yani etki etmesi için düzenli kullanılması gerekiyormuş
aLmisMomSs Kiz_annesi ah inşaAllah bizde rahatlarız, poposuna birazıcık zeytin yağı sürmeyi deneyin kakasını yaparken inşaAllah şifa bulun 🤲🏻