Asiliminannesi Kızlar 3 gün önce doğum yaptım oğlumun dün kan tahlilinde enfeksiyon çıktı ve yatırdılar antibiyotik baslicaz dediler ne kadar sürede iyleşir taburcu olur başına gelen var mi çok özledim yavrumu nolur dua edin teyzeleri 😭
Aselask Asiliminannesi aynısını bizde yaşadık canım 1 hafta yattı kızım hastanede hiç göstermediler bana
Drydnz12 Asiliminannesi canım biz de yaşadık bu durumu seni çok iyi anlıyorum, antibiyotik yanıt verdiği için 1 hafta da çok şükür çıka bildik. Üzülme bi an önce sende tekrar kucağına alırsın yavrunu Allah’ın izniyle 🤲🏻
Medine01 Asiliminannesi Allah şifa versin canm benim kızda 1 hafta kaldı ben yüzünü bile görmedim 1 hafta çok zor süreç
Miraninannesii Asiliminannesi üzülme canim bizde aynisini yasadik 1haftaya toparlar allahin izniyle taburcu olursunuz stres yapma sütünü etkilemesin annesi
Aselask Asiliminannesi bana resim bile çekmediler o kadar istedim rica ettim sütünüzü veriyomusunuz peki
Dilarasavull44 Asiliminannesi çok zor allah kimseye yaşatmasin bende erken doğum yaptim solunum sıkıntısı vardı oğlumun 1 hafta kaldı hiç görmemiştim oğlumu hergun ağlıyodum çok zordu eve geliyorum ev boş çok zordu
cydcvk Asiliminannesi enfeksiyondan yattık bizde.tam 7 günde çıktık biz. Beklemek çok zor biliyorum.Bol bol süt sağıp götürün. Moralinizi yüksek tutun süt sağmaktan vazgeçmeyin