Fatma9438 Merhabalar hanımlar Kayseri’de korona testi yaptırmak istiyoruz ama hiçbir bir belirti yok eşim askerden geldiği için önlem amaçlı yaptırmak istiyoruz
Ayparemmmm Fatma9438 canım system hastanesi yapıyor diye biliyorum inşaAllah temiz çıkar. Sağlıkla kalın …
Yagizkus Fatma9438 özellerde yaptırabiliyorsunuz ama devlet hastanesi temaslı değilseniz ve belirti yoksa genelde yapmıyor.özellerde de çoğu antikor yapıyor diye biliyorum bizde aramıştık test için ama o çok da güvenilir değil diye duyduğumuz için yaptırmadık
Fatma9438 Seydameva eşimin bulunduğu burdur askeriyede çok fazla korona vakası ve karantina oldu eşimde hiçbir belirti yok ama yine de önlem almak istiyoruz bunun için test yaptırmak istiyoruz
Seydameva Fatma9438 test yaptırmak İçin hastane önerisi mi yani ? ay inşallah bir şeyi yoktur Allah yaşatmasın 😔
Fatma9438 Seydameva evet kolaylıkla hangi hastane yapar çoğu yeri aradım belirti olmadan olmaz diyor ama riskli yani mecbur yapılması gerekiyor
Yagizkus Fatma9438 evet biz pcr yaptırdık 1 gün sonra geldi sonucu. Kan ve tomografi de çekildi ama pcr olmadan pek anlamı olmuyormuş. hatta dr benden pcr almayı unutmuş eve geçtim eşim gitti hastaneye dr geri çağırmıştı beni sürüntü testi önemli demiş