Yavuzselim9 Bi yerde gördüm ve korkutum 4 ayda ek gıdaya geçmişler sütü ilk zamanlar varmıs sonradan olmamıs böyle bisi var mıdır yada sütün yettiğini nasıl anlarım memeyle savaşıyodu yazmış nasıl anladınız diye sormuşlar memeyle savaşmak ne demektir?
Tugbacolak Yavuzselim9 anlarsın canım bebegın huzursuz olur memede daha uzun kalır emer sut gelmeyınce doymayınca aglar emme aralıgı kısalır kılo alımı yavaslar ıllakı fark edersın yanı
Yavuzselim9 Tugbacolak Ay ne biliyim şuan 1 ay 16 günlük ama kadının 4 ayda azalmıs sütü bende korktum
Yavuzselim9 Mirayimm2020 bu kişiden kişiye degişen bisi yani dimi bide sütyen takmak azaltır diye duydum böyle bisi yoktur insallah
Atelci Bezini kontrol et canım çişli bez doyduğuna işarettir bide her seferinde kakasını kontrol et bezler bize herşeyi anlatır :)
Yavuzselim9 Atelci yok çiş fln iyi Sadcee kesildiğini nasıl anlarım diye hiç gelmez mi kesilse yada yetmese
Mirayimm2020 Yavuzselim9 tabiki de kisiden kisiye deyisen bisey.. duzenli olarak emziriyorsan sütün azalmaz aksine artar. Sütyen 1-2 beden büyük giymeye özen göstermelisin