Ates00 Arkadaşlar merhaba Nurse Harvey’s gaz şurubunun nasıl kullanılması gerektiğine bakıyorum netten açılan şurubun 1 ay içinde tüketilmesi gerektiği bilgisi yazıyor.Böyle birşey var mı gerçekten ?
Obirbalannesiiii Ates00 evet canım 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyormus bende kullanıyorum tam bilmediğim için 1 ay geçtikten sonra vermedim ama faydasını cok fazla gördümm
Ates00 Lale ben bir süredir kullanmıyorum almıştım ama 2 kere falan verdim 1,5 ml demişti doktorumuz şırıngası var içinde
Elifsutunc Bana doktorumuz günde 4 kez 1er tatlı kaşığı vermemizi söyledi bu şekilde kullanılırsa 1 aya biter zaten
Ates00 Elifsutunc biz bu şurubu alalı bugün tam 1 ay oldu acaba versem bi yan etkisi olur mu bilginiz var mı
Resmiye ben oğluma günde 3 kere 2 ml veriyordum. Günde iki kereye şimdide bir kereye düşürdüm. Bitsin 2 3 gün kullanmıcam bakalım nasıl olucak. Bizede çok yaradı sancıları azaldı şükür.
Elifsutunc Ben öyle birşey duymadım ama bence bir Eczacı ya danışmanızda fayda var şimdi yanlış bilgilendirmek istemem bu arada bizim kullandığımız Nurse Harveys colex olanı
Ates00 Elifsutunc bizimki de ondan. Bir de kapağın üst kısmında toz varmış ben onun farkında değildim az önce farkettim içindeki kağıdı okurken🙈 Şurubun tozunu yeni karıştırdım içine ama attım yenisini alacağım