guleraybars Merhaba anneler 22 günlük bebeğim var gündüzleri uyuyamıyor dalamıyor uyuyor 5 dk sonra uyanıyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmı
Tugbacolak guleraybars emzık alıyormu bebegınız benmkıde aynıydı memede uyurdu yere koyardım uyanırdı emzıge alısınca onunla uyumaya basladı
Kereminannesi09 guleraybars gazi yoksa aglamiyosa sicaklardandir belki canim bu aralar hava serin izmitte oglum daha uzun uyuyo sicak havalrda surekli duzensiz uykusu
Tugbacolak guleraybars anladım o zaman gazdan olabılır canım cıkartmasına cok aldanma benım bebegım sureklı alttan ve beslenmeden sınra ustten gazını cıkarırdı ultrasyonla bakıldı karnı gaz doluydu damlaya basladık
Selin648 guleraybars Susmuyor canın zombi gibiyim evin içinde yemek yapamıyorum temizlik yok ben bile duş almaya vakit bulamıyorum. Emziriyorum ağladığın da çekince tekrar tüm hız ağlamaya devam çocuk doktoruna gittik hiç birşeyi yok napcam bilmiyorum
guleraybars Gazı için ne yapmam gerekiyor aslında çıkarıyor ama gündüzleri yine aynı uyumuyor 22 günlük bebek okadar saat uykusuz kalırım ya çıldırmak üzereyim ne yapmam lazom
Selin648 guleraybars uyku ilacı içirip hiç uyandırmayasım var 😂😂 sabahları 2-3 saat uykusuz bıraksam akşam da 2-3 saat belki böyle uyur ya