Yeniann3 Kızlar bebeğimin uyku düzeni çok karışık. Daha 1 aylık gündüzleri 5 6 saat uyumadığı bile oluyor. Çevremdeki herkes ben emzirirdim uyurdu kalkardı yine emzirirdim tekrar uyurdu diyor. Benim bebeğimin uykuya geçmesi çok zor oluyor. 🙄
Aaannesi Yeniann3 canım bebeğin daha çok küçük belki gazı falan oluyordur benim oğlum 8 aylık doğduğu günden beri hiç 5 saat uyumadı yani herkesin çocuğu bir olmaz sen bebeğine ayak uydur istersen bu aylarda o zaman herşey daha güzel olur bence 😊🌸
Tugbacolak Yeniann3 olabılır canım benım bebegım 20 gun hastanede kaldı eve bı geldı nerdyse bır hfta gunduzlerı hıc uyumadı banada derlerdı bebek dedıgın uyur bu nıye uyumuyo falan sonradan duzeldı. Mılletın dedıgıne bakma öyle banada dıyorlar ben emzırırken bebegın agzının kenarlarından sut akardı bılmem ne muhakkak bısı bulunuyo denecek buyuklerımız sagolsun pskolojık acıdan hep kostek
Yeniann3 Aaannesi çok zor uyuyor umarım düzelir. Bildiğin emziriyorum uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor. Sonra tekrar alıyorum sonra tekrar koyuyorum. Öyle öyle pes edip uyuyor. Gecede aynı şekilde çok zorluyor
Tugbacolak Yeniann3 gece uyuyorsa dert etme bende kızımı gec euyandıramıyodum gunduz nasıl dedı uyumuyo dedım bırak o zaman demıstı yanı bebek dengelıyor bır sekılde kendını