linags Arkadaşlar bebeğm meme reddi yüzünden mama ile beslenir oldu ve 5.ayına girdi ben ek gıdaya başlamak istiyorum sizce uygun mu erken başlayan var mi ? Kilo alımı azaldı kaka çiş çok az yapar oldu çünkü yardım !!
Selin44 linags oğlum 3 aylık,düzenli kontrole gidiyoruz meme+mama gittiği için 4.ayda taşımlara başlayacağız dedi doktorumuz,önümüzdeki ay bununka ilgili Kilis’te vereceğini söyledi
Zeynept linags 5 aydan başladım tadımlara başlaya bilirsiniz 3 gün kuralıyla. Zaten alışana kadar 1 ay oluyor
Mrvlshn55_ linags bende beklim şurda 2 ay zor emdi sonra mama şu an 4 aylık oldu 5. Ayında vermek istiyorum ama napıcamı bilmiyorum bebeğimle ilgili tavsiye ya da herhangi bi şeyi aile hekimimize mi danışıp yol alıcm ki
linags Mrvlshn55_ benim ki de 3 ay zorlayarak emdi 4. Ayda tamamen reddetti :( sütüm de 5. Ayda bitti
meron2015 linags canım ev yoğurduyla başladım ilk gün bir çay kaşıgı ikinci gün 1 tatlı kaşıgı 3 gün 1 yemek kaşıgı baktım bir alerji durumu yok şuan yatmadan yarım saat önce 2 Yemek kaşıgı veriyorum yani yatmadan önce mama yerine yoğurt veriyorum
Zeynept linags 2-3 kaşıkla başladım. İlk sebzelerden başla derım daha sonra meyveler. Sebzeleri buharda pişirmen daha iyi olur. Ben trendyoldan aldım delikli bişeyı 20 TL’ye. Yalnış söylemiyorsam.Ondan sonra yoğurt daha sonra sebzeleri birleştirip çorba gibi vere bilirsin
Tgce16 linags sanırım mama ile beslenen bebeklerin 5. Ayda ek gıda ile tanışmasında sorun yok. Ayni şekilde tadım yaparak üç gün kuralı ile ilerleyince zaten 1-1bucuk ayı sekilde gidiyor
HamzaSiracveBen linags ben 3 bucuk ayda başladım tattır aya kuzum biz hep mamayla beslendik ve cok sıkıntı yaşadık mama konusunda suan 18 aylık ve cok sukur herseyi yıyor keyfı yerındeyse tabi bı sıkıntısı yoksa ☺️☺️☺️
meron2015 linags önceden yapılan yoğurtla elinde yoksa birinden bir yemek kaşıgı alman yeterli sonra her yoğurtra ayırırsın
Pelo_00 linags Doktorunuza danışıp öyle başlayın. Bizde mamayla besleniyoruz doktprumuz 5.ayda ek gıdaya başlayacağız dedi.