Mrsxscape Kiwi mama robotu kullanan var mı aranızda? 4,5 aylığız sadece mama ile beslendiğimiz için doktorumuzun tavsiyesi ile tadimlara başlayacağiz çok heycanliyim 🙈 Kullanan varsa memnunmu puresi guzel oluyor mu ona göre alacağim
Mrsxscape Gulsahf Tesekkur ederim Biz yeni gececegiz tadimlara mama robotunda haslayip blendirindan gecirdikten sonra ekstra bir sey yapiliyor mu acaba 🙈 yani yeni baslayan bebeklerbici uygun hale getiriyor mu kivamini
MomsMeteor Gulsahf ya sıze bısey sorsam cokmı sacma olur 🙊🙊 ben makınenın bıcak kısımlarınınsokup yıkadım sımdı parçaları nasıl takıcagmı bılemedm uc tane lastl var bana gorsel atablrmsnz 🙊
Gulsahf Mrsxscape getiriyor ben buharda haşlıyordum robota koyunca az su eklıyorum püre yapıyodu smdı daha pütürlü bırakıyorum mesela
Mom9 Tavsiyem pütürlü yedir çatalla ez blendır kullanma ileri ki aylarda zorluk çekersin çiğneme konusunda
Mrsxscape Mom9 Evet biliyorum ama 6. Ayda başlamiyoruz biraz erken başliyoruz ya ondan korkuyorum puturlu verirsem bogazina durur diye 😔
Mrsxscape Gulsahf Cok sagol canim 🌸 bizim burda 250mis fiyati indirimde değilmiş ama genede aldim deneyecegim insallah 😁
Gulsahf Mrsxscape bende 250 den almıştım olsun avent dusunuyodum ben o daha pahalı buda onun gobı iş görüyo nede olsa 🥳
Mrsxscape Gulsahf Kuzum sen bilirsin bu elma armutlari püre haline getiriypr mu blender bölümünde? Sadece haslanan sebzelerimi yapiyor? Yoksa cam rende alacagim
Woody Mrsxscape hangi şehirdesiniz acaba? Biz de erken başlayacağız sanırım. Yavas yavas alışveriş yapacagım
Gulsahf Mrsxscape yumusaksa getırıyor çok sertse pütürlü bırakıyor rondaya koyarken azda su koyarsanız daha ıyı oluyor püreler
Mrsxscape Woody Antalyadayız biz 😊 Bende mama robotu, kaşık ve meyve süzgeci aldım. Mama sandalyesini erken almıştim henuz tam oturamiypruz zaten ona 😁tabak vs almadim biraz daha buyumesini bekleyecegim şuan zaten tadinliklarla başlayacagimiz icin