Bebibebi Bir bebek neden sürekli kusar 7 günlüktü kusmaya başladı şuan 41 günlük emziriyorum kusuyor yatınca kusuyor sürekli kusuyor ne yapacağımı şaştım kıyafet yetiştiremiyırum aynı durumda olan varmı
Ogullarinaasikanne Bebibebi canım inan bizde de aynı sorun var emdikten sonra cok kusuyor su şeklinde süt şeklinde çökelek benzeri 3 aydan sonra azaldı ama doktorumuz reflü yok kilo alımı güzel dedi idrar yolu enfeksiyonuna bakıldı oda temiz cıktı 3 aydan sonra azalacak dedi hala beslenme sonrası mutlaka kusuyor ama ilk zamanlardaki gibi değil mutlaka doktorunuza söyleyin enfeksiyon reflü gelişim bakılıp karar verilmeli bende bıkmıstım artık kıyafet yıkamaktan
Bebibebi Ogullarinaasikanne sağlık ocağındaki doktor kilo alımı iyi dedi reflüdür dedi ama hiçbişey demedi bnde yarın çocuk doktoruna götürecem bi inşallah bişey çıkmaz
Zelisblt Bnm kızımda çok kusardı 4. Ayına kadr ondan sonra azaldı, Dr bize fazlasını kusuyor en az 2 saatte bir ver dedi. Sizde deneyin bnce 2 saatte bir verin blki eskisi gibi kusmaz
Bebibebi Zelisblt uyanık olduğunda sürekli emmek istiyorbazen saat başı veriyorum bi deneyim 2 saat durursa tabi