Ates00 Merhaba 😇 Bir süredir gaz damlası vermiyordum bebeğime çok gaz sorunu yaşamadığımız için ama 2 gündür çok kötü durumdayız. Sap sımlex gaz damlasını günde kaç defa,kaç saat aralıklarla ve kaç damla olarak vermem gerekiyor bir süredir vermediğim için emin olamıyorum😌
Arvenceren Ates00 bn pek bi faydasını görmedm tabi bebekten bebeğe değişir bn masaj yapardm karnına bebek yağı ile bide zeytinyağ verdim çay kaşign ucuyla bacak hareketleri yaptrrdm biraz rahatlardı
Ates00 Arvenceren bizde daha çok önce kullandığımızda pek etkisini göremedik ama vereyim bi daha dedim Nurse Harveys şurubunu verdi doktor bir de
Aselsu Merhaba bebeğinizin karnına İngilizce seni seviyorum yazın l-L-U şeklinde karın masajı yapabilirsiniz sol taraftan aşagı I harfini çizin sol taraftan alt karnına doğru L karnın sol tarafına alt karından geçerek ve sağ tarafından yukarı çıkacak şekilde U harfini çizin..
Nazl Günde 4 kere 10 damla veriliypr zatwn recetede her biberona 15 damla yazıyoe az verirsen bi etkisini göremezsin ben günde 3 kere 15 damla veriyorum