sasuke Merhaba, biz Zonguldak’ta yaşıyoruz. Doğum için Ankara’ya annemin yanına geldim. Haliyle bir süre buradayız ve bu sürede de oğlumu sünnet ettirmek istiyorum. Önerebileceğiniz hastane ve doktorlar var mı?
Maviay sasuke Canım ben yaptırmadım ama yaptıranlar var. Ayvalı Cad. Deva polikinliğinde sünnet yapan bir doktor varmış, arkadaşlarımın tanıdıkları falan orda yaptırmış memnunuz falan diyolardı. Bir araştır istersen..
Kuzeyliya Keçiören de vedat Ali canoglu’nun sünnet kliniği var dikişsiz yapıyor araştırdım bende ona göre götürdüm çok temiz güzel bir yer sünneti de güzel geçti fiyatı da uygundu şuan fiyatı hatırlamıyorum ama gidip bi görüşebilirsin ☺️
Damla_K Kuzeyliya bzde orda yaptırdık gecen sene bende memnundum hic bir sorun yaşamadık dikis olmaması cok iyi oldu bence enfeksiyon kapacak derdi olmadı pansuman derdi olmadı tavsiye ederim istedigim her saat doktora ulastım
Damla_K sasuke evet bende daha erken yaptırsaydım keske demiştim canım bi daha oglum olursa yenidogan sünneti düsünüyorum
Kuzeyliya Numarasını veriyor saat kaç olursa olsun whatsaptan yazıp ulaşabiliyorsun fotoğraf istiyor iyileşene kadar ilgileniyor biz memnun kaldık inşaAllah sizde bu süreci güzel atlatırsınız 🤗
Seralpeymen Ben ilk oğlumu Özel Elif Polikliniği Sünnet merkezinde yaptırmıştım. Dr. Mustafa Demirelli . Dikişli değilde klipsli bir yöntem ile yapmıştı. İnternetten ismi ile aratabilirsin.3 günde iyileşmişti ☺️ 2.oğlum 4 aylık şuanda kışa girmeden onunkini de bu doktora yaptıracağım 🙏🏼
osmaninsultani Bende bebeğimi 45 günlükken yaptırdım özel Subayevleri polikliniğinde Orhan Pekuz hocaya gayette memnun kaldım, dikişsiz kısa süre içersinde iyileşti hiç zorlanmadık tavsiye ederim ve fiyatı özel hastanelere göre baya uygun