Bahar1S Merhaba hanimlar 1 bucuk ay oldu dogum yapali meme ucum hala yara oluyor nasi gecer bi oneriniz var mi
RuzgarAtlas Bahar1S göğüs kalkanı kullanın hemen geçer nemli tuttuğu için ucunu iyileştiriyor bebek mağazalarında mycey marka fiyatıda uygun
Sesem Bende hiç bir krem tavsiye işe yaramadı belki biraz zeytinyağı ağlaya ağlaya emziriyordum 3. Ayda bitti zamanı var sanırım şimdi emzirdiğimi bile anlamıyorum.
Dilan63 Zeytin yağı kullandım 1 haftada geçti ama canım yana yana emzirdim emzirmeden önce zeytinyag sürüyordum emzirdikten sonrada sürüyordum oyle gecti
Ahsenfatma-07 Bende hepsini denedim canım bana en iyi gelen şey karbonatlı su oldu . Hemen yarayı kapatıyor , çok etkili
Kuzeyliya Benim de ilk bebeğimde çok kötü olmuştu zeytinyağı sürüp streçle kapattım iki günde geçti gün içinde hep böyle durdu ikinci bebeğimde bildiğim için hemen zeytinyağı sürdüm sık sık hiç sıkıntı olmadı 🤗
Arqf Bahar1S gümüş kapak ve lansihon krem cok ıyı geldı bana bıde ıkı uc kere sogan suyu surdum zeytınyagı kantoran yagı bır suru sey denedım hıc bırı ıse yaramadı gumus kapak ıse yaradı kremi surup gumus kapagı taktım her emzırmeden sonra dort gunde ıse yaradı