Kizlar bebegim premature suan 3 ay 10 gunluguz ama 1 buçuk ay erken doğdu. Ellerini agzına götürüo sürekli. Sol kolunu fazla oynatmıodu onuda bu aralar çok oynatıor. Bebek arabasını bütçeme göre aldım 600 tl lik pek memnun kalmasamda tentesini kapatınca basıo çıglıgı:) etrafı ve beni izlemek istiyor:)oturtmuyorm ama oturtsam oturmaya meyilli epey. Ve tv nin önünden geçirirken baktımki gözlerini tv den alamıor bende artk bebeğim uyanıkken tv açmıorm. Biz uyanınca mamasını yediriorz altını temizliorm ilaçları suyu gazı .. bazen oyun halısına yatırıorm bazen yüzüstü koyuyorm masal okuyorm konuşuyorm müzik ilahi dinletiorm su sesi kuş sesi dinletiorm . Bebeğimin uğunması vardı banyoda bikaç gündür banyoda sakin anladımki çok yavaş yıkamak gerekior ben hızlı yıkıodm üşür diye ama artk yavaş yavaş yıkıorm. Hoppala alıp almama konusunda cok kararsızım bebeğim hep rutin mama alt temizliği uyku bu şekilde hiç farklı bişey yapamıorz hoppala zararlımı 1 ay sonra kullansam olmaz mı acaba bebeğime meşguliyet arıyorm hep aynı şekilde ilerliyorz çünkü